Onze klanten


Cedric Van Oudenhove

Digital Bakery


“Ik vond de workshop op alle vlakken goed gebracht en het heeft bij mij zeker resultaat gehad. Gezien de kennis en de ervaring van Martine mag de cursus voor mij echter veel meer tijd in beslag nemen dan 3 uren om zo alles tot zijn recht te laten komen. Misschien een idee om hier een hele dag voor uit te trekken? Of een aantal avonden?”

Els Van Dyck

Allindus


“Martine, dank je wel, je hebt enorm veel kennis en ervaring en brengt het met een enthousiasme waarin je de deelnemers meetrekt en het goed laat voelen. Je bent een topmadam”

An Lemmens

BOOYAH


“Ik heb vandaag veel geleerd en vooral door de praktische aanvulling, Super bedankt Martine”

Thijs Van der Schraelen

Guide-It


“De workshop geeft je reden tot nadenken en is onmiddellijk toepasbaar door de persoonlijke aanpak”

Michel Piedfort

Freelance Network.be


“Hoe maak je van 1 + 1 = 7? Martine Calluy gaf mij praktische sales en marketing tips”

Ayat Sajedi

Monday Coffee


‘Door Destemeer kan ik op een impactvolle manier groeien zonder dat het duizenden euro’s moet kosten. Een op maat gemaakte aanpak betekent ook budgettair op maat”

Sonja Van Remoortere

Startersnet


“Elke ondernemer is waarschijnlijk ooit gestart met een goed businessplan. Maar tijden veranderen en ideeën ook. Martine van Destemeer helpt ondernemers met de opbouw van een duidelijke (nieuwe) structuur binnen jouw bedrijf. Ze bekijkt samen met jou de kernprocessen van jouw zaak en helpt met de opmaak van een duidelijk planning op korte- en lange termijn om te kunnen groeien. Bij Destemeer worden woorden meteen omgezet in daden. Daar houden we van. Bedankt Martine!”

Jan Willems

KMO Kit


“Waarom Destemeer: Ik hou van je doorzettingsvermogen en je kracht om meer in mij naar boven te halen. De kennis die je met ons deelt, de voorbeelden en hulp die je op elk vlak kan aanreiken. Ook verder denken dan onze neus lang is, vind ik enorm belangrijk!!!”

Maiky Jolling

Webtex Media


“Dankzij Martine kreeg ik meer structuur in mijn boekhouding waardoor alles sneller en vlotter verliep!”